|  Home  |  Aikido  |  Informatie  |  Nieuws  |  Agenda  | 


-- Morihei Ueshiba, grondlegger Aikido.

Vorige posts

Hij is binnen!

Barbecue 29 juni: de details...

Examens jeugd en volwassenen groot succes

Examens jeugd: 23 juni in Druten

Barbecue 29 juni | Volwassenen Nijmegen en Druten

Demo Jan Massinkhal

Voorbereiding aikido examens

Talentontwikkeling 22 april 2012

Anton vader geworden

Bas en Colin op Pax Christi TV


 
 


 

Powered by Blogger

Aanmelden bij
Posts [Atom]

05 september 2012

Gratis introductielessen Japanse krijgskunst: Aikido

(klik op de afbeelding voor een vergroting)

Wellicht ben je via bovenstaand krantenbericht uit de Koerier (Beuningen), Hazannekamp (Nijmegen) of de Wijkkrant (Nijmegen-oost) op onze website terecht gekomen. Welkom! Je eerste stap om kennis te maken met Aikido heb je gezet.

De gratis introductielessen zijn speciaal voor de jeugd tussen de 7 en 14 jaar. Val je buiten deze leeftijdscategorie mail dan even naar onderstaand adres. Met al onze groepen van verschillende leeftijden en niveaus is er veel mogelijk!

Op woensdagmiddag 12, 19 en 26 september kun je in Nijmegen op de Nieuwe Dukenburgseweg terecht voor de gratis introductielessen. Deze lessen zijn van 15:30 tot 16:45. Wil je de lessen in Druten volgen dan kan dat op zaterdagochtend 15, 22 en 29 september bij onze locatie op de Pa Hoeklaan. Hier hebben we twee groepen van 9:30 tot 10:45 en van 10:45 tot 12:00. Afhankelijk van je leeftijd kom je terecht in de eerste of tweede groep. Voor de precieze locaties en groepen kijk even onder het kopje "Informatie" op deze site. In alle groepen train je mee met de reguliere aikidolessen zodat je snel de bewegingen kan leren van de kinderen die al wat meer ervaring hebben.

Veel foto's, filmpjes en andere informatie over Aikido en onze vereniging is te vinden onder "Nieuws" dus kijk daar eens rustig doorheen.

Om je op te geven voor de introductiecursus of bij vragen, aarzel dan niet om een mail te sturen naar rene@aikidocentrumnijmegen.nl

Hopelijk tot snel!

Gr. René

Labels: , , , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

C o n t a c t

René Habraken
06-44 92 2535
rene@aikidocentrumnijmegen.nl

 

D. A. F.

Aikido Centrum Nijmegen
is aangesloten bij de
Dutch Aikikai Foundation