|  Home  |  Aikido  |  Informatie  |  Nieuws  |  Agenda  | 


-- Morihei Ueshiba, grondlegger Aikido.

Vorige posts

Herfstvakantie

Pak je agenda!

Verslag talentontwikkeling

Talentontwikkeling 2010-2011

René in China

Info nieuwe seizoen

Einde seizoen 2009-2010

Laatste les volwassenen van dit seizoen

Trainingsweekend Markelo

Let op: voetbalschema


 
 


 

Powered by Blogger

Aanmelden bij
Posts [Atom]

23 oktober 2010

Nieuwe kindergroep in Nijmegen

Goed nieuws: Aikido Centrum Nijmegen start vanaf woensdag 27 oktober een speciale jeugdgroep in Nijmegen. Kinderen tussen de 7 en 14 jaar kunnen vanaf dan iedere woensdagmiddag tussen 15:30 en 16:45 uur deze Japanse krijgskunst beoefenen. Alle kinderen die interesse hebben kunnen op 27 okt. en 3 nov. meedoen met een gratis proefles en kijken naar een spectaculaire demonstratie. Dit alles vindt plaats in de ruime dojo van Stichting Top Judo Nijmegen aan de Nieuwe Dukenburgseweg 21.

Alle kinderen van 7 tot 14 jaar uit Nijmegen en omgeving zijn van harte uitgenodigd voor de gratis proefles en demonstratie op woensdag 27 okt en 3 nov. Je hebt (nog) geen speciale kleren nodig; alles wat je nodig hebt is een trainingspak. Ouders zijn natuurlijk ook welkom om te komen kijken.

De leraar van de kindergroep in Nijmegen is Anton de Wit (1979). Anton is één van de vier ACN-leden die eerder dit jaar met succes de rijkserkende opleiding Assistent-Leraar Martial Arts voltooide. Al enige tijd geeft hij met veel plezier les aan de ACN-jeugdgroepen in Druten. Overigens blijft hij ook in Druten gewoon les geven, samen met René en Simone.

Labels: , , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

C o n t a c t

René Habraken
06-44 92 2535
rene@aikidocentrumnijmegen.nl

 

D. A. F.

Aikido Centrum Nijmegen
is aangesloten bij de
Dutch Aikikai Foundation