|  Home  |  Aikido  |  Informatie  |  Nieuws  |  Agenda  | 


-- Morihei Ueshiba, grondlegger Aikido.

Vorige posts

Paul in het Jeugdjournaal

Geboorte nieuwe samourette

Annulering jeugdles za 14 nov - Doshu in Almere

Hollandsch Aikido anno 1674

Talentontwikkeling Papendal

Herfstvakantie: wij trainen gewoon door!

Wapentraining

Stage Tom in Druten

Regionale stage in Druten

Aikido-eekhoorns


 
 


 

Powered by Blogger

Aanmelden bij
Posts [Atom]

30 november 2009

Wat nieuws op een rijtje

Dag allen,

De wapentraining van dinsdagavond wordt verzet naar volgende week dinsdag! Ik ga voor een training naar Parijs en ben donderdag weer terug, de les van dinsdag wordt overgenomen.

Vanaf januari gaan we van start op de nieuwe locatie in Nijmegen. Het is een grote hal ingericht als dojo met een vaste mat van 400! m2. Dit geldt alleen voor de donderdagavond, de dinsdagavond blijft voorlopig nog gewoon in de Klif. De eerste les zal do. 7 januari zijn en de officiële opening vindt plaats op zaterdag 23 januari. De opening wordt gedaan door onze technisch directeur Wilko Vriesman en valt samen met de examens voor de volwassen. Iedereen krijgt hiervoor een mail van datumplanner.nl waarmee je kunt aangeven of je komt of niet. Denk even goed na voordat je het invult want het is belangrijk om te weten hoeveel mensen er precies komen. De stage is voor zowel de jeugd als voor de volwassen.

Voor de jongsten onder ons is er zondag 20 december weer de talentontwikkeling in Papendal. Zorg dat je er bij bent zodat we er een mooie training van kunnen maken samen met de kinderen uit de rest van het land.

Ik ben bezig met al het beeldmateriaal van de stage van de Doshu te verzamelen. Mocht je nog ergens iets tegenkomen waarvan je denkt dat het leuk is om op de site te zetten dan stuur maar door. Binnenkort komt het er dan allemaal op te staan.

Groet,

René

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

C o n t a c t

René Habraken
06-44 92 2535
rene@aikidocentrumnijmegen.nl

 

D. A. F.

Aikido Centrum Nijmegen
is aangesloten bij de
Dutch Aikikai Foundation