|  Home  |  Aikido  |  Informatie  |  Nieuws  |  Agenda  | 


-- Morihei Ueshiba, grondlegger Aikido.

Vorige posts

Uniek beeldmateriaal Ueshiba

Examens jeugd

Stage Tom Dijkman groot succes!

Geslaagd!

Inschrijfformulier op de site

Stage Tom Dijkman (4e dan)

Talentontwikkeling naar Antwerpen

Stage Wim van Gils

Nieuwjaarsduik

start kerstvakantie


 
 


 

Powered by Blogger

Aanmelden bij
Posts [Atom]

28 februari 2009

GEFELICITEERD!!!

Dag iedereen,

Om maar meteen met het goede nieuws in huis te vallen, alle examens die de afgelopen weken afgenomen zijn zijn succesvol afgerond, iedereen proficiat!

Vandaag zijn er in Druten voor het eerst de examens van de jeugd afgenomen in het nieuwe systeem van gradueren. Voortaan werken we met banden en slippen. Ook deze examens van onze jongste samoerais zijn allemaal goed verlopen.

Wat erg motiverend is om te zien is dat er na pas twee maanden getraind te hebben onder de nieuwe naam Aikido Centrum Druten, al erg goede en strakke examens te zien waren. We zien dit als een bewijs dat we de goede richting zijn ingeslagen en dat we hard op weg zijn om leuk, interessant en kundig aikido voor de jeugd te geven. Dit is de verdienste van iedereen die eraan meegewerkt hebben om van Aikido Centrum Druten een succes te maken en het gevoel hadden om datgene wat er al lag, door te zetten.

In het bijzonder wil ik Angelique en Laurens van der Rijt (de vader en moeder van Khalehla) bedanken voor hun eindeloze inzet van de afgelopen maanden.

Volgende week is het weer de eerste week van de nieuwe maand dus vergeet je wapens niet. Dinsdag doen we een jo-les in Nijmegen en donderdag werken we met de bokken in Druten en Nijmegen.

Groeten,

René

Labels: , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

C o n t a c t

René Habraken
06-44 92 2535
rene@aikidocentrumnijmegen.nl

 

D. A. F.

Aikido Centrum Nijmegen
is aangesloten bij de
Dutch Aikikai Foundation