|  Home  |  Aikido  |  Informatie  |  Nieuws  |  Agenda  | 


-- Morihei Ueshiba, grondlegger Aikido.

Vorige posts

Winterstop

Doorstart in Druten

Examentraining en wapenlessen

Druk weekend achter de rug

Update ACDruten

Tissier in Leiden

Lessen Aikido Centrum Druten

Ukemi

Aanpassingen website

Talentontwikkeling november


 
 


 

Powered by Blogger

Aanmelden bij
Posts [Atom]

16 december 2008

van alles wat...

Dag iedereen,

Op de eerste plaats, afgelopen week waren weer de eerste lessen in Druten. Donderdag voor de volwassenen en zaterdag de jeugd. Alle lessen waren weer goed bezocht en de mat stond vol met enthousiaste mensen. Dit stemt mij erg vrolijk en samen met Simone Wevers en Anton de Wit gaan we er met zijn allen een succes van maken. Vooral de reactie van iedereen op en naast de mat laat ons realiseren dat we de juiste beslissing gemaakt hebben om nog dit jaar door te gaan met Aikido in Druten.

Verder zijn de examens voor Druten en Nijmegen gepland in januari en wel op zondag de 25e. Iedereen die examen moet doen wordt hier nog over benaderd. Details volgen in januari maar we (Eloy Weterings van Aikido Centrum Venlo, Kessel en Venray en ik) gaan het proberen te combineren met een stage in Amsterdam. Mensen die deze dag niet in staat zijn om mee te doen wordt een alternatief geboden.

Ook hoeft niemand zich de komende weken te vervelen. Komende zaterdag (14:30 - 16:30) is er een stage bij onze bevriende dojo in Rosmalen (Den Bosch). De leraar is Wilko Vriesman, de technisch directeur van onze bond en mijn leraar uit Amsterdam. Informatie op www.dutchaikikaifoundation.nl onder agenda. Ook geeft Wilko tussen kerst en oud&nieuw een winterschool in Amsterdam. Deze stage is eveneens voor iedereen toegankelijk met ook alle informatie op bovengenoemde website.

Verder stoppen we donderdag in Nijmegen en zaterdag in Druten wat eerder met de les. Dit om de kerststemming alvast in te zetten en het afgelopen jaar in een goede sfeer af te sluiten.

Tot snel,

René

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

C o n t a c t

René Habraken
06-44 92 2535
rene@aikidocentrumnijmegen.nl

 

D. A. F.

Aikido Centrum Nijmegen
is aangesloten bij de
Dutch Aikikai Foundation