|  Home  |  Aikido  |  Informatie  |  Nieuws  |  Agenda  | 


-- Morihei Ueshiba, grondlegger Aikido.

Vorige posts

Examentraining en wapenlessen

Druk weekend achter de rug

Update ACDruten

Tissier in Leiden

Lessen Aikido Centrum Druten

Ukemi

Aanpassingen website

Talentontwikkeling november

Aikido bewegingen

Tissier in Enschede


 
 


 

Powered by Blogger

Aanmelden bij
Posts [Atom]

08 december 2008

Doorstart in Druten

Goed nieuws! We kunnen per direct een doorstart maken in Druten onder verenigingsnaam Aikido Centrum Nijmegen. Dit betekent dat er een aantal dingen zullen veranderen. De belangrijkste zaken zijn hieronder te vinden.

Locatie
De basisschool De Kubus kunnen we in ieder geval nog tot het einde van dit schooljaar gebruiken. Tegen die tijd evalueren hoe het gaat met betrekking tot de locatie en de lessen. Dan maken we weer een beslissing hoe en waar we verder gaan in seizoen 2009-2010. De school is te vinden op het volgende adres: Heuvel 61 te Druten.

Volwassenen
De lessen voor de volwassenen worden als volgt voortgezet. De dinsdagavondles in Druten vervalt maar iedereen is welkom bij de les in Nijmegen. De donderdagavondles in Druten blijft hetzelfde, namelijk van 18:30 tot 20:00 uur. Verder is er de mogelijkheid om iedere maand de examentraining in Nijmegen te volgen.

Jeugd
Vooral voor de jeugd verandert er aardig wat. Vanwege de beperkte beschikbaarheid van de leraren hebben we moeten uitwijken naar andere dagen. 
 
De jeugd wordt opgedeeld in drie groepen, afhankelijk van hun leeftijd:
Jeugd A - 6 t/m 9 jaar
Jeugd B - 10 t/m 13 jaar
Jeugd C -  14 t/m 16 jaar

Vanwege bovengenoemde reden zal er voor de jongste twee groepen gewerkt worden met een roulatiesysteem van drie leraren. Dit zijn René Habraken, Simone Wevers en Anton de Wit. De eerste paar weken gaan we kijken hoe het loopt, waarschijnlijk zullen dan steeds twee van de drie leraren aanwezig zijn. Daarna schroeven we dit terug tot we over een paar weken om toerbeurt steeds één leraar voor de groep hebben. De trainingen voor de groepen A en B zijn op zaterdagochtend. Jeugdgroep C kan vanaf volgende week met de volwassenengroep op donderdagavond in Druten en/of dinsdagavond in Nijmegen meetrainen.

Voor het nieuwe schema van tijden en informatie over de contributie, zie de pagina Informatie.

Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

C o n t a c t

René Habraken
06-44 92 2535
rene@aikidocentrumnijmegen.nl

 

D. A. F.

Aikido Centrum Nijmegen
is aangesloten bij de
Dutch Aikikai Foundation