|  Home  |  Aikido  |  Informatie  |  Nieuws  |  Agenda  | 


-- Morihei Ueshiba, grondlegger Aikido.

Vorige posts

Tissier in Leiden

Lessen Aikido Centrum Druten

Ukemi

Aanpassingen website

Talentontwikkeling november

Aikido bewegingen

Tissier in Enschede

Wapentraining november

Aikido vanuit twee stijlen

Examentraining voor Druten en Nijmegen en andere n...


 
 


 

Powered by Blogger

Aanmelden bij
Posts [Atom]

25 november 2008

Update ACDruten

Dag iedereen,

Bij deze een update over de huidige stand van zaken met betrekking tot het aikido voor de jeugd en de volwassen in Druten.

Gisteren heb ik samen met de technisch directeur van de Dutch Aikikai Foundation, Wilko Vriesman een ontmoeting gehad met de gemeente Druten en met de directeur van de basisschool De Kubus. Iedereen was erg positief en wilde meedenken aan een oplossing. Het is nu bij iedereen duidelijk dat we het aikido loskoppelen van de stichting CZOK en verder gaan onder verenigingsnaam Aikido Centrum Druten.

Helaas is het nog steeds niet duidelijk hoe lang we in De Kubus kunnen blijven. Dit hangt samen met verbouwing die in de school gepland is en dat is nog niet helder. Hier wil ik eerst duidelijkheid over krijgen zodat we weten waar we aan toe zijn. Of dat we nog tot het eind van het seizoen (juni 2008) in die locatie terecht kunnen of dat we voor die tijd al op zoek moeten naar iets nieuws.

Buiten vele positieve en behulpzame reacties van ouders en andere betrokkenen heb ik helaas nog geen positief nieuws te melden over een leraar die in samenwerking met mij de jeugdgroep op kan pakken. Hier ben ik nog actief mee bezig en hoop hier morgen of overmorgen een uitspraak over te kunnen doen.

Wordt vervolgd,

Met vriendelijk groet,

René Habraken

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage

C o n t a c t

René Habraken
06-44 92 2535
rene@aikidocentrumnijmegen.nl

 

D. A. F.

Aikido Centrum Nijmegen
is aangesloten bij de
Dutch Aikikai Foundation